HABITATGES

Enginyeria aplicada a la seva llar

Ecovat executa en modalitat claus en mà les instal·lacions de la seva nova llar, o reforma les instal·lacions existents per fer-les més confortables i eficients. 

 

Ecovat incorpora els serveis d'enginyeria a les noves instal·lacions de la seva llar, de manera que aquests serveis queden inclosos dins del pressupost final de l'obra.

 

NO PAGUI pels serveis d'enginyeria, senzillament contracti Ecovat per construir uns sistemes confortables i eficients amb les millors solucions. Li oferim un disseny de les noves instal·lacions que s'ajusten a les seves necessitats i al seu pressupost. 

 

Implementi energies renovables que realment siguin rendibles, amortitzables i que augmentin el confort de casa seva.

 

Experiència contrastada com a consultoria d'enginyeria d'instal·lacions des del 2007.


ECOVAT estudia el seu cas, prescriu la millor solució i executa les instal·lacions perquè vostè controli l'energia que necessita.  Com?

1.- Realitzant un Estudi Personalitzat.

 

2.- Integrant energies renovables en el seu nou habitatge.

 

3.- Optimitzant instal·lacions.

 

4.- Encarregant-se TOTALMENT de l'execució de les obres.ECOVAT és especialista en:

 

Energia solar fotovoltaica.- Generació d'energia elèctrica mitjançant la instal·lació d'un sistema de producció d'energia elèctrica en règim de venda, en règim d'autoconsum o producció d'ACS.

 

Energia amb biomassa tèrmica.- Generació d'energia tèrmica per calefacció o per generació d'aigua calenta sanitària mitjançant estella o pellets. L'execució d'aquests projectes es poden realitzar en mode claus en mà o en mode de venda d'energia.

 

Aerotèrmia o geotèrmia.- Generació d'energia tèrmica mitjançant la instal·lació d'aparells bescanviadors amb el medi. Amb aquest sistema s'aprofita el calor disponible a l'aire exterior o el calor intern de la terra mitjançant bombes de calor.

 

Bombes de calor per aigua calenta.- Generació d'aigua calenta sanitària mitjançant bombes de calor. Aquests aparells substitueixen els termoacumuladors elèctrics convencionals per acumuladors equipats amb bombes de calor que son 3 cops més eficients (es consumeix un 66% menys d'energia elèctrica).

 

Cogeneració.- Generació d'energia tèrmica per calefacció, aigua calenta o processos industrials i d'energia elèctrica per autoconsum o venta a xarxa al mateix temps. Aquests sistemes consten de motors propulsats a gas o gasoil que generen electricitat i que aprofiten el calor dels gasos d'escapament per generar vapor o aigua calenta per d'altres usos.

 

Regulació i domótica

Regulació, control i mesura de les instal·lacions de la seva llar mitjançant domòtica amb APP per mòbils i tablets.