Jornada fotovoltaica a Agroxarxa

Com obtenir importants estalvis econòmics amb instal·lacions solars fotovoltaiques en el sector agrari

Ecovat participa en la jornada de formació en instal·lacions solars fotovoltaiques a la seu d'Agroxarxa de Girona.

A l'acta van assistir el membres d'Agroxarxa interessats en la possibilitat de muntar plaques solars fotovoltaiques en les cobertes de les seves granges.

El director d'Ecovat, en Pau Frigola, va realitzar una formació general sobre aquest tipus d'instal·lacions, explicant l'estat de la normativa actual, tipus d'instal·lacions solars, aspectes tècnics més rellevants, i l'amortització de les inversions. 

 

En la jornada es van donar les dades reals d'una instal·lació recent de 22 kWp: la granja-formatgeria de Cal Borni a Llagostera. Es preveu una producció aproximada de 31.900 kWh/ any i obtenir uns estalvis de 3.200 € (s/IVA).Ecovat participa en la jornada de formación en instalaciones solares fotovoltaicas en la sede de Agroxarxa de Girona.

 

En el acta asistieron los miembros de Agroxarxa interesados en la posibilidad de montar placas solares fotovoltaicas en las cubiertas de sus granjas.

 

El director de Ecovat, Pau Frigola, realizó una formación general sobre este tipo de instalaciones, explicando el estado de la normativa actual, tipo de instalaciones solares, aspectos técnicos más relevantes, y la amortización de las inversiones.

 

En la jornada se dieron los datos reales de una instalación reciente de 22 kWp: la granja-quesería de Cal Borni en Llagostera. Se prevé una producción aproximada de 31.900 kWh / año y obtener unos ahorros de 3.200 € (s / IVA).


Ecovat participates in one-day conference about solar photovoltaic facilities at Agroxarxa headquarters in Girona.

 

The meeting was attended by members of Agroxarxa, they were interested in the possibility of mounting photovoltaic solar panels on the roofs of their farms. Ecovat CEO, Pau Frigola, carried out general training on this type of facilities, explaining the current regulations, the different settings of solar installations, the more relevant technical aspects, and key economical indicators.

 

In this conference has been shown real data of a recent installation of 22 kWp: the farm-cheese factory of Cal Borni in Llagostera. The anual estimated production is 31,900 kWh / year and an average anual savings around € 3,200 (without VAT).