Notícia: Xarxa Calor Biomassa de Sant Pere Pescador

El setmanari "l'Empordà" es fa ressó de la posada en marxa de les instal·lacions

Biomassa Girona .- El setmanari ha publicat la notícia de la posada en marxa de la xarxa de calor amb biomassa pels equipaments municipals de Sant Pere Pescador.

 

El projecte, l'estudi de viabilitat i la direcció d'obra ha estat realitzada per Ecovat al llarg d'aquest 2015.

 

L'obra ha estat promoguda per l'Ajuntament i finançada per l'associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (La Gaviota, Las Dunas, Las Palmeras, Aquàrius i La Ballena Alegre),   el càmping el Riu i l'Àmfora a mode de donació pel municipi.

 

Actualment, es troba en fase de proves i ja està proporcionant calor a l'escola, el pavelló i els mòduls de l'escola bressol. 

 

La potència de caldera és de 100 kW, el consum estimat d'estella forestal és de 53 Tn, es preveu que estalviï uns 13.805 euros/any i que eviti l'emissió de 55 Tn de CO2 cada any. 

L'enllaç aquí: Noticia l'Empordà


Xarxa de calor de biomassa a Sant Pere Pescador
Noticia setmanari l'Empordà

El semanario "l'Empordà" publica la notícia de la puesta en marcha de las instalaciones

Biomasa Girona .- El semanario ha publicado la noticia de la puesta en marcha de la red de calor con biomasa por los equipamientos municipales de Sant Pere Pescador.


El proyecto, el estudio de viabilidad y la dirección de obra ha sido realizada por Ecovat lo largo de este 2015.


La obra ha sido promovida por el Ayuntamiento y financiada por la asociación de Campings de Sant Pere Pescador (La Gaviota, Las Dunas, Las Palmeras, Aquarius y La Ballena Alegre), el camping el Riu y l'Àmfora a modo de donación por el municipio.


Actualmente, se encuentra en fase de pruebas y ya está proporcionando calor en la escuela, el pabellón y los módulos de la guardería.


La potencia de caldera es de 100 kW, el consumo estimado de astilla forestal es de 53 Tn, se prevé que ahorre unos 13.805 euros / año y que evite la emisión de 55 Tn de CO2 cada año.


El enlace aquï: Notícia l'Empordà