Ecovat a la Intermon Oxfam Trailwalker

Ecovat dóna suport als equips d'ABM JG número G70 i G73 que hi participen

La cursa solidària que es celebra els dies 26 i 27 d'Abril destina tot l'import de les inscripcions dels equips a finalitats benèfiques.

 

Entre els dos equips d'ABM JG participants han aportat més de 3.000 € en donatius per finançar projectes de desenvolupament i cooperació a països del 3r món.

 

El recorregut s'inicia a Olot i finalitza a Sant Feliu de Guíxols, tot resseguint el traçat de la via verda entre aquests dos municipis. La distància total a superar és de 100 km, amb un temps límit de 30 hores per realitzar-ho.

 

Ecovat ha patrocinat els dos equips amb un donatiu, com a agraïment el logotip de l'empresa figura a la samarreta que lluiran els seus integrants.

 

Molta sort als 8 integrants dels dos equips!

Ecovat apoya a los equipos de ABM JG número G70 y G73 que participan

La carrera solidaria que se celebra los días 26 y 27 de Abril destina todo el importe de las inscripciones de los equipos a fines benéficos.

 

Entre los dos equipos de ABM JG participantes han aportado más de 3.000 € en donativos para financiar proyectos de desarrollo y cooperación en países del tercer mundo.

El recorrido se inicia en Olot y finaliza en Sant Feliu de Guíxols, siguiendo el trazado de la vía verde entre estos dos municipios. La distancia total a superar es de 100 km, con un tiempo límite de 30 horas para realizarlo.

Ecovat ha patrocinado los dos equipos con un donativo, como agradecimiento el logotipo de la empresa figura en la camiseta que lucirán sus integrantes.

Mucha suerte a los 8 valientes que forman los dos equipos!