ECOVAT a la fira de la Biomassa de Vic

Biomassa Barcelona .- Amb l'ànim d'oferir als seus clients les últimes novetats en Tecnologia i gestió energètica amb biomassa, es visita la Fira de Vic.

La Fira de la Biomassa de Vic, és una de les més importants relacionades amb la bioenergia y l'eficiencia energètica de Catalunya.

 

Aquesta fira està enfocada principalment a productes i solucions amb biomassa pel sector domèstic residencial i terciari, on Ecovat desenvolupa els seus projectes.

 

Els fabricants més importants del sector aprofiten per mostrar les seves novetats, com és el cas de Herz i Edilkamin que presenten les novetats per l'any 2014.

 

Entre elles destaquen les calderes de 300 kW amb graella mòvil de Herz; l'empresa paradigma va mostrar la seva gamma de calderes de pellets domèstiques amb talpa per a sitges planes i les termoestufes de pellets de passadís; models d'estufes de pellets per cases passives i una nova caldera domèstica de fins a 24 kW totalment automatitzada d'Edilkamin.


Biomasa Barcelona .- Con el ánimo de ofrecer a sus clientes las últimas novedades en tecnología y gestión energética con biomasa, se visita la Fira de Vic.

La Feria de la Biomasa de Vic, es una de las más importantes relacionadas con la bioenergía y la eficiencia energética de Cataluña. 

 

Esta feria está enfocada principalmente a productos y soluciones con biomasa para el sector doméstico residencial y terciario, donde Ecovat desarrolla sus proyectos. 

 

Los fabricantes más importantes del sector aprovechan para mostrar sus novedades, como es el caso de Herz y Edilkamin que presentan las novedades para el año 2014. 

 

Entre ellas destacan las calderas de 300 kW con parrilla móvil de Herz; la empresa Paradigma mostró su nueva gamma de calderas de pellets con talpa para pellets en silos con fondo plano y las termoestufas de pellets de pasillo; modelos de estufas de pellets para casas pasivas y una nueva caldera doméstica de hasta 24 kW totalmente automatizada de Edilkamin.